Arvot ja tapa toimia

1. Maanläheinen

Junkkarilaisilla on jalat maassa ja tavoitteet korkealla. Koneet ovat toimivia ja kestäviä. Junkkarilaiset ovat rehtejä ja helposti lähestyttäviä. Perheyrityksessä on reilu ja avoin työilmapiiri ja ihmisillä on halu tehdä asiat oikein.

2. Vahva

Junkkari on aito, rehti, suoraselkäinen yhteistyökumppani ja työnantaja, joka on tasapainossa itsensä ja ympäristönsä kanssa. Yli 60 vuoden kokemus tekee Junkkarista vakaan toimijan alalla. Taustalla on monipuolinen, kansainvälinen, korkean teknologian perhekonserni, jonka tuotteita viedään ympäri maailman.

3. Rohkea

Junkkari on kylvämisen ja biohakkeen erikoisosaaja, joka uskaltaa uusiutua, olla omanlainen ja erilainen. Junkkari haastaa normeja, rikkoo rajoja ja innovoi uutta –rohkeasti, muttei kuitenkaan uhkarohkeasti. 

4. Kansainvälinen

Junkkari on lähellä asiakasta oleva kokenut maa- ja metsätalousammattilaisen kumppani. Junkkari on aina valmis oppimaan ja kehittämään uutta yhdessä viljelijän kanssa sekä on mukana erilaisissa tutkimus- ja kehitysprojekteissa. Junkkarilaisilla on tekemisen meininki.

5. Vastuullinen

Vastuullisuus ohjaa toimintaamme.  Huomioimme kaikessa tekemisessämme ympäristön, henkilöstön, yhteiskunnan ja sidosryhmät.


Eettisistä peraatteistamme ja vastuullisuudestamme on kerrottu konsernimme sivuilla. Pääset sinne tästä linkistä.