Ajankohtaista

W700 työnäytös kiinnosti

Junkkari järjesti yhteistyössä Hankkija Konekeskus Seinäjoen kanssa W700 työnäytöksen Lapualla Juha Hellan tilalla maanantaina 10.9. Tapahtuma onnistui mainiosti ja keräsi paikalle runsaasti yleisöä.

Junkkari W700 on täysin uudella tavalla toteutettu leveä kylvölannoitin. Kilpailijoista poiketen siementen ja lannoitteen siirto pääsäiliöstä vantaille on toteutettu mekaanisesti ruuvikuljettimilla ja painovoimalla eikä tavanomaiseen tapaan puhaltimella ja paineilmalla. Syötöstä huolehtivat vannaskohtaiset tunnetusti tarkat mekaaniset syöttölaitteet. Tällä rakenteella saavutetaan monia etuja kuten muun muassa vähäisemmät vaatimukset traktorille, alhaisempi vetotehontarve ja parempi kylvötarkkuus. Vaikka tekniikka sinänsä on muista maatalouskoneista tuttua, se on vain sovellettu täysin uudella tavalla.

Koneen myynti käynnistyi täksi kevääksi rajoitetulla 0-sarjalla ja asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Työnäytös, jossa käytiin läpi sekä koneen täyttö, säädöt, että itse kylvö on paras tapa näyttää myös muille potentiaalisille asiakkaille kuinka hienosti kone toimii käytännössä. Jatkamme työnäytöksiä Etelä-Suomessa vielä tämän syksyn mittaan mikäli säät sen sallivat.

lisätietoa W700 koneesta https://www.junkkari.fi/junkkari-w700

 

Takaisin