Ajankohtaista

Junkkarin kylvölannoittimien ISOBUS-ohjaimelle AEF Conformance Test -hyväksyntä.

Kaikki Junkkarin hinattavat kylvölannoittimet on jo pitkään voitu varustaa ISOBUS-ohjaimella. Nyt ohjaimemme on myös AEF:n virallisesti sertifioima. ISOBUS tuo mukanaan muutamia mielenkiintoisia lisätoimintoja Junkkarin koneisiin.

Uusi ISOBUS-ohjain mahdollistaa entistä monipuolisemmat hälytys-, monitorointi- ja säätötoiminnot. Sen avulla voidaan ohjata neljää eri karamoottoria. Käytännössä tämä mahdollistaa neljän eri säiliön syöttömäärän säädön ohjaamon näytöltä, kun tavallisissa kylvökoneohjaimissa säätö onnistuu vain yhdelle säiliölle. Uudessa ISOBUS ohjaimessa on myös TC-GEO tuki. Se luo mahdollisuuden tehdä täsmäviljelyä eli kylvömääriä voidaan säätää paikkakohtaisesti ennalta laadittujen levityskarttojen pohjalta.

Mikäli traktori on ISOBUS-yhteensopiva, kylvökoneen ohjaaminen tapahtuu traktorin omalta näytöltä. Vaihtoehtoisesti, kylvölannoittimeen on tarjolla Junkkarin oma ISOBUS-näyttö ja -johtosarja, joilla kylvökoneen ohjaus ja monitorointi onnistuu vaivatta. Mikäli asiakkaalla on useampia ISOBUS työkoneita, voidaan kaikkia hallita samalla tutulla näytöllä ja yhtenäisellä standardin mukaisella käyttöliittymällä. 

Junkkarin uudessa ISOBUS-käyttöliittymässä on panostettu erityisesti selkeyteen ja käytettävyyteen. Kaikki kylvötyön aikana tarvittava informaatio ja toiminnot näkyvät etusivulla. Säädöille ja asetuksille on omat selkeät näyttösivunsa.

 

Takaisin