www.junkkari.fi/webshop/tietoa-yrityksesta.html

Tietoa yrityksestä

Junkkari on ollut maatalouskonekaupan ja viljelijöiden luotettu kumppani jo kolmen sukupolven ajan. Asiakkaan - maanviljelijän - kokemusten kuunteleminen on yhä keskeinen periaate yhtiön toiminnassa, mutta Junkkari uskaltaa myös luottaa omaan osaamiseensa. Yli 60 toimintavuoden aikana maa- ja metsäkoneita valmistava Junkkari on säilyttänyt rohkeutensa uusiutua, haastaa normeja ja rikkoa rajoja. Kylvöön, kuljetukseen ja metsänhoitoon tarkoitettuja koneita suunnitellaan, markkinoidaan ja valmistetaan edelleen antaumuksella, pilke silmäkulmassa.

Vaikka Junkkari edustaa alansa uusinta osaamista, modernin tekniikan keskellä on edelleen osaava ihminen. Jalat pysyvät maassa, vaikka yleinen tahtotila tavoittelee pilvirajaa. Koneet ja ratkaisut suunnitellaan vahvalla näkemyksellä, mutta Junkkari on kuitenkin aina valmis oppimaan ja kehittämään uutta yhdessä viljelijän kanssa. Erilaiset tutkimus- ja kehitysprojektit tuovat myös uusia, tärkeitä näkökulmia. Junkkarin innovatiiviset ratkaisut parantavat käyttömukavuutta ainutlaatuisella tavalla. Tuoteperheiden perusversiot täyttävät pienempien tilojen tarpeet, kun taas pitkälle automatisoidut mallit ovat vastaus suurten tilojen vaatimuksiin.

Junkkari on osa MSK Group -konsernia joka on monialainen korkean teknologian perhekonserni Etelä-Pohjanmaalla. Konserniin kuuluvat MSK Cabins Oy, MSK Plast Oy,  MSK Matec GmbH, MSK Cabins s.r.o. ja Junkkari Oy.

Junkkari-tehdas

 

Back to top