www.junkkari.fi/webshop/rekisteriseloste.html

Junkkari oy:n Henkilötietolain (HetiL 523/99, 10 §) mukainen rekisteriseloste

  1. Rekisterinpitäjä
    Nimi: Junkkari Oy (y-tunnus: 1779356-1)

    Yhteystiedot: Pohjanmaanväylä 1661
    62375 YLIHÄRMÄ

    junkkari@msk.fi

    Puhelin 010 480 2200
    Faksi: 010 480 2295

  2. Rekisteriasioista vastaava henkilö
    Nimi: Anne Katajamäki

  3. Rekisterin nimi
    Junkkari Oy:n asiakkuuteen perustuva asiakasrekisteri

  4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus

    Henkilötietoja käsitellään asiakkuuden ja muuhun asialliseen yhteyteen perustuvan suhteen hoitamiseen, hallinnointiin, analysointiin ja kehittämiseen. Lisäksi henkilötietoja voidaan käsitellä liiketoiminnan analysointiin ja kehittämiseen sekä rekisterinpitäjän markkinointiin. Rekisterinpitäjä käsittelee yhteystietoja luottamuksellisesti ja sisäisesti.

  5. Rekisterin tietosisältö
    Verkkokaupan maksutapahtumien yhteydessä Paytrail kerää IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan. Linkki Paytrailin tietosuojaselosteeseen: https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu.
    Rekisteröidyn nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, ostohistoria.

  6. Säännönmukaiset tietolähteet
    Asiakkaita koskevat tiedot saadaan asiakkaan suostumuksella häneltä itseltään (henkilötietolain 8 §:n 1 momentin 1 kohta).

  7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

    Tietoja voidaan luovuttaa kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa, jollei rekisteröity ole kieltänyt tietojen luovuttamista.

    Tietoja ei pääsääntöisesti siirretä Euroopan unionin jäsenvaltioiden alueen tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole edellä henkilötietojen käsittelyn tarkoituksien kannalta tai tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen kannalta tarpeellista, jolloin tietojen siirrossa noudatetaan henkilötietolainsäädännön vaatimuksia.

    Tietoja voidaan siirtää rekisterinpitäjän suoramarkkinointirekistereihin, jollei rekisteröity ole sitä kieltänyt.

  8. Rekisterin suojaus sekä tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus
    Tiedot on tallennettu sähköisesti ja suojattu tietoturvan toimialalla yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin, kuten palomuurein ja salasanoin. Rekisteriin on käyttöoikeus vain niillä Junkkari Oy:n palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Heillä on käytössään käyttäjätunnukset ja salasanat. Asiakkaat voivat halutessaan tarkistaa, mitä tietoa hänestä on henkilörekisteriin talletettu, kieltää tietojen käytön tai vaatia tietoja poistettavaksi tai korjattaviksi lähettämällä asiaa koskevan viestin Junkkari Oy:lle.

Back to top